histerikkahkaha daire.iki İçin Seçti

histerikkahkaha daire.iki İçin Seçti #şarkısöyle


 

Bu aralar tedirginlik ile gerginlik birbirinin sırtını sıvazlayan iki fasulye sırığı gibi içimizde. Yeşermesi gereken onca günün arasında yakışıksız birer çentik gibi duruyorlar. Bugünler bitince mahsulleriyle bir sofra etrafında buluşuruz ideali, herkesi teskin eden tek şey belki de. Hesaplar buna bağlı, sabırlar bu bağla sıkı fıkı. Sakin kalmalıyız. İnsan kendi sınırlarını test etmek zorunda kalır yaşamı boyunca ve yine de çevresinin uzunluğu hakkında net bir rakam veremez hiçbir zaman. Karantina da bir ölçüm türü işte, aynı anda tansiyonun, sakinliğin ve sabrın neticesini verecek derecede kapsamlı bir ölçüm kiti. Bekleyeceğiz.

 

Instagram'ın Akdeniz temalı fotoğrafları ile yalın ve sakin yüzü İrem Akpınar, ya da bilinen ismiyle @histerikkahkaha daire.iki için listeledi. Kendini rahatlatan sesleri ve olduğunuz yerde durun çağrılarına, insanı oturduğu yerden uzaklara daldıran şarkı sözlerini bizlerle paylaştı.

 

Şöyle diyor İrem: "Çünkü kafam karmakarışık. Duygu yüklüyüm ama yüksüz kalmaktansa bu denizde yüzüp bazen taze bir bahar çiçeği bazen de diplerde kalıp rutubet çökmüş bi defne yaprağı olmayı tercih ederim. Zeki Müren alkışlarla ben de şarkılarla yaşıyorum cidden."

 

Ve onun karmakarışık durumlara uygun nostaljik listesi: Buyrunuz.

Bu yazıya ilk yorumu siz yazın.